آنتی بیوتیک برای عفونت گوش

آنتی بیوتیک برای عفونت گوش

آیا گوش شما درد می‌کند؟ آیا احساس می‌کنید، گوش شما عفونی یا چرکی شده؟ در این صورت باید هرچه سریعتر به دنبال اقدامات درمانی باشید. مرکز خدمات پرستاری تهران درمان یکی از برترین مراکز ارائه دهنده خدمات پرستاری و پزشکی در منزل است. شما می‌توانید بهترین تکنیک‌های درمانی در منزل را با ایشان تجربه کنید.

اگر شما یا عزیزانتان به هر دلیلی دچار عفونت گوش شده باشید، ممکن است اولین گزینه‌ای که به ذهنتان برسد، استفاده از آنتی بیوتیک برای عفونت گوش باشد، اما باید بدانید استفاده از آنتی بیوتیک نباید خودسرانه باشد، زیرا علت عفونت میتواند ویروسی یا باکتریایی باشد. آنتی بیوتیک فقط برای درمان عفونت‌های باکتریایی مفید است. علاوه بر این درمان‌ها بسته به نوع عفونت گوش متفاوت هستند. عفونت میتواند در گوش داخلی، میانی یا بیرونی باشد، بنابراین باید معاینه و بررسی گوش با دقت توسط پزشک انجام شود. پزشک می‌تواند با پرسش در مورد علائم و معاینه نوع عفونت و محل آن را به درستی تشخیص دهد. همچنین او میزان پیشرفت عفونت و آسیب به پرده گوش را بررسی می‌کند تا دارو مناسب را تجویز نماید. گاهی پس از رفع عفونت لازم است جرم گیری گوش نیز انجام شود تا جرم و سایر آلودگی‌ها از گوش پاکسازی شوند. 

در این مقاله عفونت گوش و روشهای درمان آن مورد بررسی قرار گرفته است. همچنین انواع آنتی بیوتیک برای عفونت گوش معرفی شده است. پس تا انتها با ما همراه باشید.

درخواست مشاوره رایگان و استعلام قیمت

برای مشاوره رایگان توسط مشاورین ما فرم زیر را پر کنید. (ما نگرانی شما را درک می کنیم و فوری تماس می گیریم)

همچنین می توانید با شماره های 02188829056 و 02188829057 تماس حاصل نمایید

حوزه خدمات رسانی استان تهران و استان البرز

عفونت گوش و روش های درمان آن

عفونت گوش در بخشهای مختلف گوش ظاهر می‌شود، از همین رو انواع مختلفی دارد. انواع مختلف عفونت گوش عبارتند از:

اوتیت خارجی: بیماران مبتلا به اوتیت خارجی ممکن است احساس خارش و درد در قسمت بیرونی گوش خود داشته باشند. متخصص گوش و حلق و بینی می‌تواند این نوع عفونت‌ها را از طریق اتوسکوپ مشاهده کند. این وسیله به پزشک اجازه می‌دهد داخل کانال و پرده گوش را به خوبی بررسی نماید. بیشتر عفونت‌های گوش خود به خود برطرف می‌شوند، ممکن است برخی نیاز به درمان با آنتی بیوتیک داشته باشند. 

اوتیت میانی: اوتیت میانی حاد نوعی عفونت گوش است که در آن گوش میانی (ناحیه پشت پرده گوش) ملتهب و عفونی می‌شود. این شایع‌ترین نوع عفونت گوش است و بیشتر در کودکان خردسال رخ می‌دهد. اوتیت میانی معمولاً زمانی رخ می‌دهد که شیپور استاش که به طور معمول گوش میانی را تخلیه می‌کند، به دلیل سرماخوردگی،عفونت تنفسی یا آلرژی مسدود شود. در این صورت مایع در گوش میانی جمع شده و عفونی می‌شود. افراد مبتلا به آلرژی بیشتر در معرض خطر ابتلا به این عفونت گوش هستند، زیرا آلرژی باعث احتقان، تورم مجرای بینی، گلو و شیپور استاش می‌شود. 

اوتیت میانی با افیوژن: اوتیت میانی همراه با افیوژن زمانی اتفاق می‌افتد که شیپور استاش مسدود می‌شود و مایع نتواند از گوش‌ها به پشت گلو تخلیه شود. این عارضه در کودکان خردسال به دلیل شیپور استاش کوتاه‌تر و افقی‌تر شایع‌تر است. 

اوتیت خارجی: باعث التهاب مجرای گوش خارجی میشود. این وضعیت اغلب به عنوان “گوش شناگر” شناخته می‌شود، زیرا قرار گرفتن مکرر در معرض آب باعث التهاب و آسیب پذیری گوش می‌شود. در این مورد آنتی بیوتیک برای عفونت گوش تجویز خواهد شد. 

نکته مهم: عفونت گوش با درد، تب، از دست دادن شنوایی، سردرد، ترشح مایع زرد رنگ از گوش و کیپ شدن گوش همراه است.

درمان عفونت گوش

شما می توانید به پیج اینستاگرام تهران درمان با نام tehrandarman مراجعه کرده و در مورد خدمات ارائه شده توسط نیروهای متخصص این مجموعه اطلاعات لازم را کسب نمایید. برای مشاوره حضوری کافیست به آدرس تهران خیابان بهار شمالی، بالاتر از طالقانی، ساختمان 219 بهار، طبقه 3، واحد 12 مراجعه کنید. شماره تلفن های زیر نیز میتواند پل ارتباطی شما با این مجموعه باشند:

 

روشهای درمان عفونت گوش

همانطور که گفته شد، اکثر عفونت‌های گوش بدون مراقبت‌های پزشکی یا داروهای خاص برطرف می‌شوند. آنتی بیوتیک برای عفونت گوش در صورت تشخیص عامل عفونت توسط پزشک تجویز خواهد شد. بنابراین اگر شما یا فرزندتان دچار عفونت گوش می‌شوید، اولین قدم معمولاً درمان علائم عفونت گوش در خانه است. در اینجا گزینه هایی برای امتحان وجود دارد:

مسکن بدون نسخه (OTC

استامینوفن (تیلنول) یا ایبوپروفن (ادویل) اغلب برای کاهش درد و تب که ممکن است با عفونت گوش همراه باشد، تجویز خواهد شد. البته، این داروها برای همه افراد ایمن نیستند، بنابراین مطمئن شوید که کودک شما مقدار مناسبی از این داروها را دریافت می‌کند.

آنتی بیوتیک برای عفونت گوش

انواع آنتی بیوتیک از جمله آموکسی سیلین، پنی‌سیلین، سفکسیم و… برای درمان عفونت توسط پزشک توصیه خواهند شد. آنتی بیوتیک برای عفونت گوش بسته به سن افراد و علت عفونت در شکل‌ها و دوزهای مختلفی تجویز می‌شود.

در صورت درمان کامل عفونت شستشو یا ساکشن گوش نیز ممکن است تجویز شوند.

بهترین آنتی بیوتیک برای عفونت گوش بزرگسالان

برای درمان عفونت گوش در بزرگسالان داروها به صورت خوراکی و قطره تجویز می‌شوند.در زیر به هر کدام از آنها به صورت جداگانه اشاره شده است:

داروهای خوراکی برای درمان عفونت گوش 

چند نمونه از آنتی بیوتیک‌های خوراکی مورد استفاده برای درمان عفونت گوش بزرگسالان عبارتند از:

  • آموکسی سیلین 
  • آگمنتین (آموکسی سیلین/کلاوولانیک اسید) 
  • زیتروماکس (آزیترومایسین) 
  • کفالکس (سفالکسین)
  • سپترا (سولفامتوکسازول تری متوپریم) 
  • سیپروفلوکساسین
  • داکسی ساکلین

قطره آنتی بیوتیک برای عفونت گوش

قطره های زیر برای درمان عفونت گوش تجویز می‌شوند :

  • سیپروفلوکساسین
  • بتامتازون 
  • کلوتریمازول

 

آنتی بیوتیک برای عفونت گوش بزرگسالان

شما می توانید به پیج اینستاگرام تهران درمان با نام tehrandarman مراجعه کرده و در مورد خدمات ارائه شده توسط نیروهای متخصص این مجموعه اطلاعات لازم را کسب نمایید. برای مشاوره حضوری کافیست به آدرس تهران خیابان بهار شمالی، بالاتر از طالقانی، ساختمان 219 بهار، طبقه 3، واحد 12 مراجعه کنید. شماره تلفن های زیر نیز میتواند پل ارتباطی شما با این مجموعه باشند:

 

بهترین آنتی بیوتیک برای عفونت گوش میانی

آموکسی سیلین اولین و موثرترین آنتی بیوتیک برای عفونت گوش بزرگسالان مبتلا به اوتیت میانی است. معمولاً این دارو باید 2 تا 3 بار در روز به مدت یک هفته مصرف شود. پس از این مدت علائم باید برطرف شوند. اگر آموکسی سیلین موثر نباشد، آگمنتین یک جایگزین رایج است. پنی سیلین نیز گزینه درمانی دیگری است، اما ممکن است افراد نسبت به آن آلرژی داشته باشند. در این صورت گزینه‌های دیگری مانند آنتی بیوتیک‌های سفالوسپورین، مانند سفدی‌نیر یا سفپودوکسیم توصیه می‌شوند. آزیترومایسین نیز می‌تواند موثر باشد.

بزرگسالان مبتلا به گوش شناگر همچنین می‌توانند از طریق قطره‌های آنتی بیوتیک، عفونت گوش را درمان کنند.

فراموش نکنید، آنتی بیوتیک فقط می‌تواند عفونت‌های باکتریایی را درمان کند و تاثیری در درمان عفونت‌های ویروسی نخواهد داشت.

بهترین آنتی بیوتیک برای عفونت گوش کودکان

آنتی بیوتیک برای عفونت گوش کودکان مانند بزرگسالان شامل آموکسی سیلین میباشد. برای کودکان بالای دو سال می‌توان از کوآموکسی کلاو، اریترومایسین و کوتریموکسازول نیز استفاده کرد. در کنار داروهای خوراکی قطره های آنتی بیوتیک مثل قطره پلی میکسین و قطره سیپروفلوکساسین نیز برای درمان عفونت گوش کودکان تجویز خواهد شد. اگر عفونت حاد باشد از سفیکسیم برای درمان آن استفاده می‌شود.

بهترین انتی بیوتیک برای عفونت گوش کودکان

شما می توانید به پیج اینستاگرام تهران درمان با نام tehrandarman مراجعه کرده و در مورد خدمات ارائه شده توسط نیروهای متخصص این مجموعه اطلاعات لازم را کسب نمایید. برای مشاوره حضوری کافیست به آدرس تهران خیابان بهار شمالی، بالاتر از طالقانی، ساختمان 219 بهار، طبقه 3، واحد 12 مراجعه کنید. شماره تلفن های زیر نیز میتواند پل ارتباطی شما با این مجموعه باشند:

 

درمان خانگی عفونت گوش

 

اگر دچار عفونت گوش شده‌اید، اولین قدم برای درمان قبل استفاده از آنتی بیوتیک برای عفونت گوش راهکارهای زیر است:

  • از کمپرس گرم استفاده کنید

برای این منظور می‌توانید از کیسه آب گرم یا یک حوله که در آب گرم خیس شده، استفاده کنید. به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه حوله گرم را روی گوش عفونی قرار دهید. این کار را چند بار در طول روز تکرار نمایید.

  • خواب و استراحت کافی داشته باشید

نه تنها برای درمان عفونت بلکه برای مبارزه با بیماری‌ها و سایر عفونت‌ها باید به اندازه کافی استراحت کنید. استراحت به بهبود و تقویت سیستم ایمنی کمک می‌کند.

اگر مبتلا به عفونت گوش میانی هستید، هنگام خواب چند بالش اضافی زیر سر خود بگذارید تا تخلیه عفونت از گوش آسان‌تر شود.

اگر عفونت گوش خارجی را تحت تاثیر قرار داده، طوری بخوابی که هوا آسانتر در گوش شما جریان داشته باشد. سعی کنید پتو و موهایتان را از اطراف گوش خود دور نگه دارید.

  • آب نمک غرغره کنید

اضافه کردن یک قاشق چای خوری نمک به یک فنجان آب گرم و غرغره قرقره کردن آن برای چند دقیقه باعث می‌شود تا التهاب و تورم گلو کاهش پیدا کند. باز شدن مجاری تنفسی موجب می‌شود تا درمان عفونت گوش نیز راحت‌تر شود.

  • از آب اکسیژنه استفاده نمایید

ریختن مقداری پراکسید هیدروژن در گوش به درمان عفونت گوش کمک خواهد کرد. مانند شستشوی گوش در منزل چند قطره پراکسید هیدروژن را در گوش آسیب دیده بریزید. پس از چند سپس سر خود را طوری خم کنید تا مایع از گوش خارج شود.

  • آدامس بجوید

اگر عفونت باعث درد و فشار در گوش شده، جویدن آدامس می‌تواند برای کاهش فشار گوش مفید باشد.

  • داروهای ضد، احتقان و آلرژی توصیه میشوند

اگر آلرژی فصلی باعث عفونت گوش شده باشد، ممکن است انواع آنتی هیستامینها مانند سیتریزین، کلرفنیرامین، دیفین هیدرامین و… برای درمان کم شنوایی گوش چپ و راست که در اثر التهاب و عفونت سینوس‌ها ایجاد شده، مفید باشد، اما به درمان عفونت کمکی نمی‌کنند.

کلام آخر

آنتی بیوتیک برای عفونت گوش زمانی تجویز می‌شود که یک عامل میکروبی یا باکتریایی باعث عفونت شده باشد، بنابراین از مصرف خودسرانه آنتی بیوتیک‌ها به ویژه برای کودکان باید خودداری کرد، زیرا این ممکن است با عوارضی مانند سردرد، اسهال، سرگیجه و… همراه باشد. اگر به دنبال درمان‌های اصولی و علمی هستید و می‌خواهید روند درمان را کنار عزیزانتان در منزل دنبال کنید، می توانید با مرکز خدمات پرستاری تهران درمان تماس حاصل نمایید. این مجموعه با در اختیار داشتن نیروهای حرفه‌ای و متخصص در زمینه پرستاری و پزشکی تمام تلاش خود را به کار می‌برد تا نیازهای درمانی و مراقبتی شما را به بهترین شکل پاسخگو باشد.

شما می توانید به پیج اینستاگرام تهران درمان مراجعه کرده و در مورد خدمات ارائه در مورد عفونت گوش و نحوه درمان آن توسط نیروهای متخصص این مجموعه اطلاعات لازم را کسب نمایید. برای مشاوره حضوری کافیست به آدرس تهران خیابان بهار شمالی، بالاتر از طالقانی، ساختمان 219 بهار، طبقه 3، واحد 12 مراجعه کنید. شماره تلفن های زیر نیز میتواند پل ارتباطی شما با این مجموعه باشند:

02177531124

02177504908

02177530617

02188829056

02188829057

09331636398

اشتراک گذاری در فضای مجازی :

لینک کوتاه این نوشته :

مطالب مرتبط :
...............................
...........................................................................................................................................................................................
ارسال دیدگاه :
...............................
...........................................................................................................................................................................................

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

درخواست فوری

اگر در موقعیتی بحرانی هستید و به ما نیاز دارید با شماره های زیر تماس بگیرید